Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μεταφορές Επιβατών
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Αβάνης Ευάγγελος | Ταξί Ραφήνα, Μεταφορές με ταξί Ραφήνα & Αττική

Τα ταξί και οι έμπειροι οδηγοί μας είναι στην διάθεσή σας για να σας μεταφέρουν άμεσα και με ασφάλεια σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τρένων, λεωφορείων και σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Ραφήνα και σε όλη την Αττική, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές. 
 
Καλέστε στα τηλεφωνά μας και θα έχετε άμεση εξυπηρέτηση όπου κι αν βρίσκεστε. Καλέστε ταξί γρήγορα και εύκολα ή κλείστε το προκαθορισμένο σας ραντεβού χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου.
 
Εύκολα και οικονομικά μόνο με ένα τηλεφώνημα, θα είμαστε εκεί για εσάς και θα σας περιμένουμε στο μέρος που θα μας υποδείξετε ώστε να σας μεταφέρουμε στον προορισμό που επιθυμείτε. Όσα άτομα κι αν είστε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι σε συνεργασία με άλλα ταξί μπορούμε να σας μεταφέρουμε όλους στον προορισμό σας.
 
Μεταφέρουμε επιβάτες από το λιμάνι της Ραφήνας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και από το αεροδρόμιο στο λιμάνι τους, όπου οι ευγενικοί και φιλικοί οδηγοί μας τακτοποιούν τα εισιτήρια τους και τους συνοδεύουν μέχρι την επιβίβαση τους στο πλοίο. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για την παραλαβή και μεταφορά σας από λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων πρέπει να μας στείλετε με γραπτό SMS  Όνομα, πτήση ή όνομα, μέσον, ημερομηνία και ώρα αφίξεως.
 
 
Όλοι οι οδηγοί μας που καλούνται να σας εξυπηρετήσουν καθημερινά, είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες, μιλούν και αγγλικά και είναι στην διάθεσή σας φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Κύριο μέλημα μας η άνετη και ασφαλής μεταφορά των επιβατών με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στην Ραφήνα, την Λούτσα, τη Νέα Μάκρη, το Πικέρμι και όλη την Αττική.

Με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε εκεί για εσάς ώστε να σας μεταφέρουμε
οικονομικά στον προορισμό που επιθυμείτε. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας
6932659497, 6932659498, 6980393948, 2294026516
Αβάνης Ευάγγελος | Ταξί Ραφήνα, Μεταφορές με ταξί Ραφήνα & Αττική
Ραφήνα / Αττικής